2019 is voor Fanfare Sint Servatius Biesland Maastricht een bijzonder jaar. Op de eerste plaats omdat zij haar 115 jarig bestaan viert met een groots jubileumconcert.

Dit concert zal plaatsvinden op zaterdag 23 november 2019 in zaal 't Paenhuys te Riemst (Paenhuysstraat 11, Riemst (België). Tijdens het concert zal een zeer gevarieerd muziekprogramma worden aangeboden. Dit zal variëren van concertwerken tot een speciaal gecomponeerde jubileummedley met bekende meezingers en meeswingers. Behalve de muzikanten van de fanfare zullen zanger Geralt van Gemert en zangeres Mirjam Erkens zorgen voor de finishing touch van het concert.

Kaarten á €10,00 zijn verkrijgbaar via het mailadres: info@fanfaresintservatius.nl, of telefonisch          via 06 291 94 813.

De zaal gaat om 19.30 uur open en tijdens het concert is een pauze waarin u kunt genieten van een drankje. Na het concert is de mogelijkheid om gezamenlijk onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over het concert.

Daarnaast heeft de fanfare dit jaar maar liefst 7 jubilarissen, waarvan 4 leden hun 60-jarig jubileum mogen vieren! Daarnaast is 1 muzikant 25 jaar lid en zijn er 2 muzikanten 12,5 jaar lid van de fanfare. Dit zal uitgebreid worden gevierd tijdens het jaarlijkse St. Cecileafeest voor leden en genodigden.

klankbeker.jpg
Sint servatius.jpg
Sint Servatiusa.jpg